Lyst til å fly ?

Velkommen til Oslo paragliderklubb


gaggle
HVA SKJER FREMOVER I OPK?
Vi bruker facebook til aktuell informasjon om alle arrangementer.

10.-21. juni: Nybegynnerkurs #1, Hemsedal
24. juni - 05. juli: Nybegynnerkurs #2, Hemsedal
08.-19. juli: Nybegynnerkurs #3, Hemsedal
22. juli - 02. aug: Nybegynnerkurs #4, Hemsedal
05.-07. aug: NorgesCup / Hemsedal Open
09.-20. aug: Nybegynnerkurs #5, Hemsedal
18.-20. aug: PP3 progresjonskurs, Vågå (fullt)Norgescup flyving i Hemsedal.
Du løper ned en bratt fjellskråning. Med ett blir du løftet opp og ut i luften. I løpet av sekunder er det hundrevis av meter mellom deg og bakken. Over deg svever en paraglider. Kroppen kribler av gledesrus. Glemt er alt annet, nå er det bare du, himmelen og nytelsen som gjelder. Du er i ett med elementene og lever ut menneskets største drøm ...du flyr!

Velkommen til himmelen!


Paragliding gir en helt ubeskrivelig følelse av frihet. Du får fantastiske naturopplevelser høyt hevet over hverdagen. Man behøver absolutt ikke å være adrenalinavhengig for å ha glede av å fly. Det kan være rått og heftig og gi skikkelige adrenalin-rush, men det kan like gjerne være avslappende turer der du bare nyter roen, friheten og utsikten. Det er mye opp til deg selv. Alt du trenger får plass i en ryggsekk. Dagens utstyr har gode flyegenskaper, og etter hvert som du blir flinkere, kan du fly i timesvis og stige til høyder over 3000 meter. Når sporten utøves med respekt for regelverk, naturkrefter og egne begrensninger er det også en relativt trygg sport som mange kan ta del i.

Oslo Paragliderklubb er norges største med over 400 medlemmer. Miljøet er meget bra og utpreget sosialt. Her finner du positive, blide og engasjerte gutter og jenter i alle aldre. Vi arranger turer både inn- og utenlands, samt klubbkvelder, temakurs, fester etc.

Vi har et stort klubbhus i Hemsedal (Vangen) med 11 soverom og sengeplass til over 30 personer. Det ligger like i nærheten av flystedene og alpinanlegget som vi bruker mye om vinteren.

Flygningen foregår i hele landet, og flere steder rundt Oslo-området.

Klikk deg inn på menyen og les mer om denne fantastiske sporten, og hva Oslo Paragliderklubb kan tilføre livet ditt.