OPK logo
 • Om klubben
 • Om paragliding
 • Videoer
 • Prøvedager
 • Kurs
 • Tandemtur
 • Kontakt
 • Aktiviteter
 • Nyheter
 • PG forum
 • Kjøp og salg
 • Vær og flysteder
 • Praktisk flyving
 • Loggboka
 • Vangen
Brukernavn:
Passord:
Husk meg:
Glemt passord? Ny bruker
Reklame topp
Termikk & Rotor AS
Reklame bunnOPK WEB 1999-2017 Aktiviteter

25.06.2017 19:58

Hemsedal Open 2017

5.-7. august Les mer på kkpgxc

Les mer Aktiviteter

26.03.2017 21:08

Klubbkveld 5. april

Onsdag peppes i karl Johan Mest sosialt samvær, pizza og litt om ...

Les mer Aktiviteter
Aktiviteter bunn Nyheter

19.01.2017 21:47

2017 er i gang ...

Nye ordninger med forsikring og lisens i år.

Les mer Nyheter

25.04.2016 00:00

Styremøter 2016

12. mai: Styremøte 09. juni: Styremøte 14. juli: Styremøte 11.

Les mer Nyheter
Nyheter bunn PG Forum

03.12.2016 22:24

Re: php web-koding

Hi, I can help you with website. Send me email to dragutinv@gmail.

Les mer PG Forum

25.04.2015 13:10

Togbilletter til ...

Vi planla å reise til norgescuppen men fikk ikke anledning...

Les mer PG Forum
PG Forum bunn

Design: www.epizoom.no
Utvikling: Stian Aamodt

Fredag 20.10.17 - kl. 19:52
Forumer :: PG Forum :: Klubboppgaver

Svar
Forfatter Melding
Tintin
Bruker


Meldinger: 599
Fra: Rykkinn

Klubboppgaver
Postet den: 27.10.2013 20:27
Som mange sikkert har merket har vi opprettet FB arrangementer for de kommende klubbkveldene og til alle dere som syns det kommer litt lite initiavtiv fra klubben – her er deres mulighet til å gjøre noe med det.
Det vil komme et arrangement til hvis hovedmål er å gi våre arbeidsgrupper et lite dytt på veien, motivere de som jobber for klubben og kanskje rekruttere flere krefter slik at OPK fortsetter å være den beste PG klubben man er medlem av. Vi vil forsøke å legge dette til en lørdag, mest trolig mot slutten av februar slik at det ikke kolliderer med den norske termikksesongen 2014, så begynner vi med litt klubbaktiviteter og avslutter med et festlig lag.

For de som var på siste klubb der dette med arbeidsgrupper var et av temaene, blir vel dette mest en oppsummering for alle dere som ikke rakk å komme for vi håpe det blir litt positivt nytt fra klubben.
Det det handler om er vel kort sagt at styret må ha litt hjelp til å dra flere av klubbens aktiviteter og noen spesifikke ting det behøves hjelp til er:
Klubbhus:
Vangen har fortsatt ikke belegg nok til å gå rundt økonomisk tross at mer av kursinntektene loses inn i Vangen-regnskapet. Dette kan ikke bare løses med å øke prisen, da ville vi nok bli så dyre at vi mister ’kunder’ til kommersiell overnatting i dalen. Kursfasilitetene rundt Hemsedal er heller ikke ideelle.
Vi har derfor dratt i gang en gruppe som titter på alternativer både for å leie og evt kjøp. Vi forsøker å kartlegge hvor folk flyr for å få en indikasjon på gunstig lokasjon og funderer på hva som evt får folk til å bruke et klubbhus mer enn Vangen brukes i dag.
Jan Richard leder denne gruppen og han har per i dag med seg Frank og Tonny – om noen vil ha et ord med i laget er det bare å hive seg på.
Busser:
Klubbens busser behøver også noe mer oppfølging og pleie enn de får i dag. Bussgruppa som har bestått av Markus og Trond får derfor et tilskudd i Jan Erik og Roy. Tanken for neste sesong er å fase ut den store bussen både pga høye vedlikeholdskostnader og det faktum at for få av klubbens medlemmer har minibussertifikat og dermed lov til å kjøre denne. Det er unektelig en fordel at sjåførene på våre busser har gyldig sertifikat blant annet slik at vår forsikring er gyldig. Vi fortsetter derfor jakten etter ytterligere en 9-seter til som erstatning og regner med å ha denne på plass før kurssesongen 2014.
Kursing:
I tillegg til arbeidet våre instruktører legger ned, krever våre arrangementer selvsagt en del arbeid. En stor del av dette har blitt tatt hånd om av Silje Skolesjef med god hjelp fra flere andre. Pål har sagt seg villig til å ta over Siljes oppgaver med arrangering av grunnkursene våre, kommunikasjon med elever osv – men han sier ikke nei takk til en hjelpende hånd om noen vil tilby en slik.
For Sikkerhetskursene har vi Kari på plass og trolig Sarah (om hun ikke overdriver sommerferieplanene sine…) men her også skader det ikke med flere, om ikke annet så for å få en overlapp da man nok ikke holder evig som arrangør.
Kanskje har noen av årets elever friske innspill på hva OPK kan gjøre bedre både ifb kurs og evt arrangementer og oppfølging, det er også et supert bidrag.
OPK arrangerer NC (Norges Cup) hvert år, i 2014 funderer vi på å arrangere 2. Terje og Thomas tar nok også gjerne imot en hjelpende hånd, ikke bare til kjøkkentjeneste, busskjøring, startmarshall og andre oppagver som må løses , men kanskje også til å lage invitasjoner med mer.
Eirik har tatt på seg oppgaven å være materialforvalter for klubben slik at vi både kan ha bedre oversikt over hva vi har av utstyr og hvor det befinner seg til enhver tid + se til at det blir fornyet når dette behøves.
Der vi mangler noen helt foreløpig (eller så glemte vi å notere navn) er ’drift’ av klubbens web sider. Nye sider er utviklet og det er gjort en del tester, men når de kommer opp må det ’skje’ noe på dem slik at de ikke dør, en klubbkalender må vedlikeholdes og det bør komme litt nyheter. Om noen kunne tenke seg å være litt primus motor, litt web-redaktør hadde det vært supert. Ta gjerne kontakt med leder om du føler at dette er en oppgave du kan bidra med å løse.
Følg med på OPKs gamle og etter hvert nye web sider + Fb for oppdateringer.
Mvh
Styret i OPK
Trond Nilsen - 95234414 - PP5 - trondnil at broadpark punkt no
Inside every older person is a younger person wondering...what the hell happened?
  Siter
Tintin
Bruker


Meldinger: 599
Fra: Rykkinn

Re: Klubboppgaver
Postet den: 27.10.2013 20:31
Og der ble en av de viktigste gruppene uteglemt - flystedsgruppe har vi hatt - den ser ut til å ha dovnet litt bort - denne bør vi få liv i igjen, den behøver nok litt tilskudd da vi har ting å gjøre med våre starter. Det skal avtales, ryddes, betales og evt letes etter flere....Inge og Tor var godt i gang, men vi tror flere krefter behøves....noe for deg?
Trond Nilsen - 95234414 - PP5 - trondnil at broadpark punkt no
Inside every older person is a younger person wondering...what the hell happened?
  Siter

Svar

This site is powered by phpWebSite © Appalachian State University. phpWebSite is licensed under the GNU LGPL and GNU GPL