OPK logo
 • Om klubben
 • Om paragliding
 • Videoer
 • Prøvedager
 • Kurs
 • Tandemtur
 • Kontakt
 • Aktiviteter
 • Nyheter
 • PG forum
 • Kjøp og salg
 • Vær og flysteder
 • Praktisk flyving
 • Loggboka
 • Vangen
Brukernavn:
Passord:
Husk meg:
Glemt passord? Ny bruker
Reklame topp
Termikk & Rotor AS
Reklame bunnOPK WEB 1999-2017 Aktiviteter

25.06.2017 19:58

Hemsedal Open 2017

5.-7. august Les mer på kkpgxc

Les mer Aktiviteter

26.03.2017 21:08

Klubbkveld 5. april

Onsdag peppes i karl Johan Mest sosialt samvær, pizza og litt om ...

Les mer Aktiviteter
Aktiviteter bunn Nyheter

19.01.2017 21:47

2017 er i gang ...

Nye ordninger med forsikring og lisens i år.

Les mer Nyheter

25.04.2016 00:00

Styremøter 2016

12. mai: Styremøte 09. juni: Styremøte 14. juli: Styremøte 11.

Les mer Nyheter
Nyheter bunn PG Forum

03.12.2016 22:24

Re: php web-koding

Hi, I can help you with website. Send me email to dragutinv@gmail.

Les mer PG Forum

25.04.2015 13:10

Togbilletter til ...

Vi planla å reise til norgescuppen men fikk ikke anledning...

Les mer PG Forum
PG Forum bunn

Design: www.epizoom.no
Utvikling: Stian Aamodt

Fredag 20.10.17 - kl. 19:51
Forumer :: PG Forum :: Hva skjer i klubben

Svar
Forfatter Melding
Tintin
Bruker


Meldinger: 599
Fra: Rykkinn

Hva skjer i klubben
Postet den: 23.09.2013 17:21
Litt om litt av hvert

Det har vel ikke kommet all verdens av informasjon om hva som skjer i klubben på en god stund, men her er i alle fall et lite forsøk på en oppsummering.

Som noen sikkert har sett forsøker vi å dra i gang de månedlige klubbkveldene igjen. 2e tirsdagen i oktober er første (grunnet at den 1ste tirsdagen ligger i høstferien). Deretter forsøker vi å legge oss på den første tirsdagen i måneden.

De neste 2 kveldene tenkte vi å prate mer om 1.hjelp og litt mer om praktisk flyving igjen, men ønsker om ytterligere temaer er selvsagt velkomne som ethvert innspill.

Det ble ikke så mange kurs i sommer da det kolliderte med så mange andre arrangementer og instruktørkabalen gikk derfor ikke helt opp. Dog har vi hatt 44 elever i år hvorav storparten er ferdige og planer legges for de få som behøver litt oppfølging utover høsten for å komplettere.
I tillegg har vi selvsagt hatt de 2 ’obligatoriske’ sikkerhetskursene som begge regnet litt bort (kanskje for å si det mildt?) Sånn er det i vår bransje når kontakten med vår herre ikke er bankers. Vi prøver igjen neste år.
For kanskje å hjelpe på instruktørkabalen har vi i år fått 2 nye instruktører, men det er fortsatt rom for flere om det er noen som brenner for sporten – flere instruktører til sikkerhetskurs behøves også. Til våren håper vi vel på å legge inn en ekstra dag for instruktører slik det har vært gjort tidligere så man kan få frisket opp sine kunnskaper evt ta et steg videre.

Det hadde vært flott å fått sparket litt liv i flystedsgruppa igjen, vi behøver noen som har lyst til å holde litt i tampene her og sørge for at vår kommunikasjon med grunneiere løper, at det blir betalt (de er ikke flinke til å sende regning), at startene vedlikeholdes etc. Det er ikke snakk om at man skal farte rundt og snakke med alle grunneierne, men mer at noen holder oversikten i utgangspunktet og koordinerer litt.
Våre nye nettsider det har vært snakket om i noen år har vært ute på testing og nå skal feedback samles og analyseres – når de kommer i drift behøver vi et par ildsjeler til å oppdatere dem regelmessig…..er det du som kan ta den jobben?

Den lille bussen har kommet seg nedover til Bærum for å kunne brukes til vinterkjøring, men i år som i fjor gikk det litt fort så vinterdekkene ligger igjen i Hemsedal, om noen har sjanse til å ta de med nedover hadde det vært supert. Betalingsterminalen har også blitt med nedover, denne burde nok ha vært tilbake på Vangen til alle vintergjestene strømmer på. – Kan du bidra så gi meg beskjed (Trond)
Den store bussen har fått enda mer juling i løpet av sommeren og vi stemmer nok for å fase denne ut og heller investere i en 9-seter til. Vedlikeholdskost for årlig PPK for den store bussen beløper seg til +`- Kr20’ hvert år og det spørs om den er verdt det.

Når det gjelder bruk av Vangen så minner vi om at det fortsatt må taes husoppgjør som sendes Inger/kasserer selv om man bruker betalingsterminal og skjemaer for hver enkelt. Det må sendes en oversikt over hva de innbetalte beløpene er slik at kasserer kan bokføre dem korrekt.

Det var litt av hvert og fort gjort – noe du lurer på, ikke nøl med å spørre….

Styret
Trond Nilsen - 95234414 - PP5 - trondnil at broadpark punkt no
Inside every older person is a younger person wondering...what the hell happened?
  Siter

Svar

This site is powered by phpWebSite © Appalachian State University. phpWebSite is licensed under the GNU LGPL and GNU GPL