Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Klubbtur til Makedonia

18. mai 2019 - 26. mai 2019

Kr6000

OPK lanserer klubbtur til Makedonia

Hvis du skal på èn eller flere paragliderferier i år bør du få med deg dette.  Oslo Paragliderklubb  inviterer alle medlemmer på tidenes klubbtur I 2019. Vi har i samarbeid med Termikk & Rotor laget et turopplegg til Makedonia hvor vi håper å få med “alle” våre flyvende medlemmer på tidenes klubbtur. Dette blir en tur for alle nivåer av piloter.  Vi har laget opplegg for alle, fra de ferskeste PP2 piloter fra årets kull, opp til våre hardbarkede PP5 distanse- og konkurransepiloter.

Flyging i Makedonia

Byen vi bor I heter Kruzevo, og har ett fantastisk potensiale med flyforhold for alle nivåer. Landet er ikke bare kjent for sin store historie, hyggelige mennesker og vakker natur. Makedonia er også kjent for sine utrolige flotte flyforhold. Meget fint for alle fra ferske PP2 og oppover. Her arrangeres ofte paragliderkonkurranser og distansemulighetene er også veldig fine. Både fjellflyving og flatlandsflyving I myk men god termikk. Det er flotte starter som er enkle å ta av fra. Selv for elever. Bl.a. ble nordisk mesterskap I paragliding arrangert her I 2018.

Klubbutvikling og nettverksbygging

Litt av formålet med turen er at vi ønsker å skape en større klubbfølelse blandt medlemene. Dette gjør vi ved at vi prøver å få til en tur for alle, slik at både ferske og erfarne piloter kan fly og oppholde seg på samme sted. Det vil være lagt opp til at alle nivåer skal kunne lære og bli bedre, og å skape samhold. Dette er Makedonia perfekt til. De av dere som er nye I miljøet vil kunne knytte kontakter og bli kjent med andre som man kan fly og dra på turer med senere.

Instruktører

Vi håper på å få med så mange som mulig av våre flinke instruktører, som vil kunne dele av sin kunnskap. Både teamflyving og distanseguiding. Det vil også være kvelder med faglig innhold og debreaf av dagens flyving. Vi kommer også til å kjøre en egen instruktørsamling i forkant, for å forberede ett godt opplegg for alle medlemmene.

Distanseflyving og guiding

Som tidligere nevnt er Makedonia et fantastisk sted å lære å fly distanse. Vi vil sette oppgaver, og selveste Ronny Helgesen med flere vil fly sammen med de som kan, og dele av sin kunnskap. Vi vil også ha hentetjeneste og transport hjem for de som utelander.

Konkurranse

Vi tar sikte på å arrangere en uformell OPK konkurranse I oppgaveflyving. Her kan du som er PP5, men aldri har prøvd å konkurrere før få en smak på dette. Stedet er perfekt for dette.
Vi vil forsøke å kåre OPK-mestere i alle klasser fra PP2-PP5.

Hotellet

Vi bor samlet på hotell Montana. Byens beste/eneste hotell som kan huse hele klubben og flere til. Hotellet ligger 5 minutter kjøring unna start, og 10. min å gå ned til sentrum av byen  og alle dens attraksjoner på kveldene.
Det er bar og god restaurant på hotellet.

Prisen for medlemmer er kr. 6.000,- som inkluderer transfer tur/retur flyplassen, instruksjon/guding av OPK’s instruktører, overnatting m/frokost, lunsjpakke, transport til start, hentetjeneste, live-trackere for distanspiloter og en masse moro med hyggelige klubbmedlemmer.

Påmelding

Du melder deg på på Termikk & Rotor sine hjemmesider.

Detaljer

Start:
18. mai 2019
Slutt:
26. mai 2019
Kostnad:
Kr6000
Kategori for Arrangement:
Hjemmeside:
https://www.paragliding.no/turer/macedonia/event/28/OPK-Makedonia-

Arrangør

Oslo Paragliderklubb
E-post:
ledern@opk.no
View Arrangør Website

Sted

cruzevo
Opština Kruševo, Macedonia + Google-kart