Tandemtur

En introduksjon til paragliding!

Lurer du på om du skal begynne med paragliding? Vi kan tilby prøvetur som passasjer. Oslo Paragliderklubb har mange erfarne tandempiloter som kan gi deg en vakker introduksjon til sporten før du eventuelt melder deg på kurs. Du kan fly i østlandsområdet eller i Hemsedal, både sommer som vinter. En tur kan ta fra fem minutter til flere timer, avhengig av været og dine ønsker.

Turen begynner med at tandempiloten forklarer deg nøye hva som skal skje, hvordan dere tar av og skal lande, samt litt generelt om hva du kan vente deg. Her er det viktig å spørre om det er noe du lurer på! Deretter vil du få på deg et seletøy som også har en airbag. Dette er for å beskytte ryggen om man skulle lande litt hardt. Videre vil piloten sjekke alt utstyret før vedkommende spenner deg trygt til seg selv. Så løper dere ut og flyr! Litt avhengig av forholdene vil du få mulighet til å styre skjermen på egenhånd. Du kan også ta med deg kamera ut på turen!

Det er helt naturlig å være litt nervøs, men dette forsvinner som oftest som dugg for solen i det dere er i lufta. Det er svært få som trekker seg fra en tandemtur, men det er selvsagt lov. Man kan presse seg litt, men ikke for mye!

Sikkerhet er vår førsteprioritet, og vi flyr ikke hvis det ikke er forsvarlig vær. Avtalen om å fly kan dermed bli forandret på kort varsel, eller at man møter opp og ikke kommer seg ut i lufta.

Pris kan variere fra sted til sted, turens varighet osv. Så nøyaktig pris avtales med den enkelte tandempilot. Vi gjør oppmerksom på betaling for turen må skje gjennom OPK, og ikke direkte til piloten. Dette er i henhold til regelverk fra Luftfartstilsynet. OPK tilbyr betaling gjennom Vipps. Spør piloten om detaljer. Etter tandemturen håper vi å se deg på et nybegynnerkurs i løpet av sommeren.

Ta kontakt med en av pilotene for å avtale tid og sted. Vi stiller opp på kort varsel!

NavnNummerSted
Arild Flyrhøyt Pedersen928 19 545Hemsedal
Arnan Hukanovic996 02 816Oslo
Jan-Erik Hovaukholen916 55 420Frogner(Viken)
Rune Hvid452 50 126Asker
Jarl Christian Kind930 49 633Asker
Roy Storli480 10 716Oslo/Dal
Thomas Østerby(klubbtandem koordinator)996 39 906Oslo/Nittedal