Tandemtur

Gjør drømmen til virkelighet!

Oslo Paragliderklubb har mange erfarne tandempiloter som kan gi deg en vakker, uforglemmelig og spennende flyopplevelse. Du kan fly i østlandsområdet eller i Hemsedal, både sommer som vinter. En tur kan ta fra fem minutter til flere timer, avhengig av været og dine ønsker.

Turen begynner med at tandempiloten forklarer deg nøye hva som skal skje, hvordan dere tar av og skal lande, samt litt generelt om hva du kan vente deg. Her er det viktig å spørre om det er noe du lurer på! Deretter vil du få på deg et seletøy som også har en airbag. Dette er for å beskytte ryggen om man skulle lande litt hardt. Videre vil piloten sjekke alt utstyret før vedkommende spenner deg trygt til seg selv. Så løper dere ut og flyr! Litt avhengig av forholdene vil du få mulighet til å styre skjermen på egenhand. Du kan også ta med deg kamera ut på turen!

Det er helt naturlig å være litt nervøs, men dette forsvinner som oftest som dugg for solen i det dere er i lufta. Det er svært få som trekker seg fra en tandemtur, men det er selvsagt lov. Man kan presse seg litt, men ikke for mye!


Mange som prøver en tandemtur synes dette er så gøy at de velger å melde seg på kurs i etterkant!

Sikkerhet er vår førsteprioritet, og vi flyr ikke hvis det ikke er forsvarlig vær. Avtalen om å fly kan dermed bli forandret på kort varsel, eller at man møter opp og ikke kommer seg ut i lufta. Dette kan være viktig å tenke på hvis man f.eks ønsker å gi bort en tur i gave på en spesiell dag, på utdrikningslag ol.

Pris kan variere fra sted til sted, turens varighet osv. Så nøyaktig pris avtales med den enkelte tandempilot.

Send e-post til tandem@opk.no, eller ta direkte kontakt med tandempiloten for å avtale tid og sted. Vi stiller opp på kort varsel!

Arild Flyrhøyt Pedersen tlf 928 19 545 bor i Hemsedal
Lennart Artmann tlf 995 74 004 bor ved Geilo
Sondre Naper tlf 922 42 443 bor i Oslo
Arnan Hukanovic tlf 996 02 816 bor i Oslo
Henrik Lid Scharff tlf 952 67 439 bor i Asker
Jan-Erik Hovaukholen tlf 916 55 420 Frogner, Akershus
Rune Hvid tlf 452 50 126 Asker