Vangen

Klubbhuset vårt i Hemsedal, Vangen sørger for å samle folk jevnlig. Her bor vi billig, har flotte muligheter for å holde kurs og for å fly langt og lenge. På kveldene samles vi rundt grillen, og her garanteres høy stemning! De aller fleste som flyr paraglider er åpne og sosiale mennesker, så her vil du garantert finne venner fort!

Vangen har tidligere vært et pensjonat, men OPK har leid det som klubbhus i mange år. Huset har  32 sengeplasser fordelt på 11 rom (med plass fra 1-4 personer), med to store oppholdsrom, kjøkken og vanlige fasiliteter. Man kan telte utenfor, og det er som regel plass til en bobil eller to. Huset ligger på Tuv, ca 6 km utenfor Hemsedal sentrum, like bortenfor avkjøringen til Grøndalen. Klubbens medlemmer booker selv overnatting her på nettsiden vår.

Vedrørende hundehold på Vangen:
Det er kun tillatt å ha husdyr på rom 10. En del av våre medlemmer er allergikere, og vil kunne reagere på husdyr selv lenge etter de har vært tilstede. Det er derfor ikke tillatt at husdyr oppholder seg i andre rom selv om det er greit for de som er tilstede da .
Mvh
Styret