Vangen

Klubbhuset vårt i Hemsedal, Vangen sørger for å samle folk jevnlig. Her bor vi billig, har flotte muligheter for å holde kurs og for å fly langt og lenge. På kveldene samles vi rundt grillen, og her garanteres høy stemning! De aller fleste som flyr paraglider er åpne og sosiale mennesker, så her vil du garantert finne venner fort!

Vangen har tidligere vært et pensjonat, men OPK har leid det som klubbhus i mange år. Huset har  32 sengeplasser fordelt på 11 rom (med plass fra 1-4 personer), med to store oppholdsrom, kjøkken og vanlige fasiliteter. Man kan telte utenfor, og det er som regel plass til en bobil eller to. Huset ligger på Tuv, ca 6 km utenfor Hemsedal sentrum, like bortenfor avkjøringen til Grøndalen. Klubbens medlemmer booker selv overnatting her på nettsiden vår.

Vedrørende hundehold på Vangen:
Styret har vedtatt et generelt forbud mot hundehold på Vangen av hensyn til allergier og at klubbhuset skal være et sted for alle medlemmene våre.
Våren 2023 åpner styret for en prøveordning der hundeeiere etter søknad kan ha hund på Vangen. Det er under ingen omstendigheter tillatt med hund i fellesområdene, og hundeeier får melding om hvilket rom som er “hunderom” sammen med svar på søknaden. Søknaden behandles av styret, og det skal søkes for hvert opphold separat.
Søknad om hundehold sendes til ledern@opk.no. Styret behandler søknader fortløpende og så raskt som mulig, men det må påregnes inntil 2 ukers behandlingstid.
Styret skal evaluere ordningen i løpet av juni 2023.
Mvh
Styret