Husordensregler

For at Vangen skal være et trivelig sted å besøke, er det viktig at vi har noen kjøreregler for opphold på klubbhuset:

Booking

  • Hvis du har reservert seng(er), men ikke får benyttet deg av bookingen, husk å book deg av i tide! Dersom Vangen blir fullbooket og du ikke benytter deg av reservasjonen må du betale for de dagene som er reservert.
  • Med mange mennesker samlet på ett sted MÅ vi ha god orden for å opprettholde trivselen.

Kjøkkenet

Vis hensyn og vask alt benyttet kjøkkenutstyr etter bruk. Dersom det er mange på Vangen, vask kjøkkenredskapet du har brukt før du setter deg ned og spiser. Andre kan trenge å benytte det etter deg.

Merk maten din med navn, og lagre det i et av kjøleskapene. Prøv å benytt én hylle i kjøleskapet dersom det er mange på Vangen.

Mat du ikke benytter må kastes eller tas med hjem igjen når du reiser. Alternativt kan man sette igjen mat med lang holdbarhet i «fellesskapet».

Fellesområder

Skiutstyr og paraglidere kan oppbevares på rommet eller i skistallen i kjelleren under kjøkkenet. Skotøy skal settes i skohyllene i gangen og klær henges på hengere eller knagger. Husk å få med deg alt ditt tøy og skotøy når du reiser fra Vangen.

Hold orden i stuene og på stuebordene, og rydd etter deg når du forlater rommet. Blader, bøker og annet ryddes bort etter bruk. Vis hensyn, og tenk på at andre benytter fellesarealene når du ikke er der.

På rommet

Bruk rommet du har booket deg inn på og ikke bytt uten å føre opp dette på huslisten.  Dersom du benytter et annet rom uten å endre bookingen må du belage deg på å bytte tilbake dersom en annen som har booket rommet ankommer.

Alle personlige eiendeler må tas med hjem.

Rydd og vask etter deg på rommet i tillegg til tildelt vaskeoppgave i fellesarealene. Både gulv og vaskeservant skal vaskes. Ta gjerne en fuktig klut over lister og dørhåndtak også. Husk på at når du kommer neste gang er rommet rent fordi noen har tatt seg tid med vask. Gjør det samme!

Husdyr

En del av våre medlemmer er allergikere, og vil kunne reagere på husdyr selv lenge etter at de har vært tilstede. Det er derfor innført totalforbud mot husdyr på Vangen.

Festing

Fest med måte. Ta hensyn til de som ikke er med på festen. Høy musikk og stemmer bærer veldig godt på Vangen, så vis hensyn.  Går du og legger deg sist, vær stille slik at du ikke forstyrrer andre gjester.

Generelt

Dra fra Vangen slik du ønsker å finne det neste gang du ankommer. Er du rotete av natur, så skjerp deg den lille tiden du er sammen med andre her, og vis at bokollektiv fungerer!

Lurer du på noe, ta kontakt med en i huskomiteen. Telefonnummere til disse finnes HER eller på oppslagstavle.